despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Apreciezi sau nu? O dilema cotidiana!

Published December 18, 2012 in Diverse - 0 Comments
walk to remember

Din ce in ce mai multă lume, poate prea preocupata de grijile cotidiene care bag mana in foc ca oricât de importante ar parea, nu sunt suficiente încât sa dai cu palma in semn de indiferenta la lucruri care într-adevăr contează, uita sa aprecieze ceea ce Dumnezeu le-a pus in cale..

Jurnaliștii se streseaza când un trust concurent publica o știre înaintea lui, orice om de afaceri se preocupa când altul ii ocupa din teren, cum si orice om sărac, ce vinde-n strada ziare, e supărat dacă cel de la semaforul de vis-a-vis vinde cu 5 ziare-n plus. Dar cati dintre aceștia multumesc lui Dumnezeu ca au puterea sa muncească, sa prospere, sa poată oferi celor dragi o pâine calda sau cati multumesc ca au pe cineva care-i așteaptă acasă?! Câți?!

 

Atât de putini….

Atât de putini sunt si cei care apreciază un suflet cald, un suflet deschis si transparent, mereu dornic sa ofere omului drag totul fără sa aștepte ceva in schimb, decât recunostinta pentru atât de multă dragoste si afectiune pe care cineva ți le poarta…

Si ajungi sa dai tot, sa te lupti împotriva tuturor, sa treci de cele mai multe ori peste obstacole singur, sa crezi ca ești fericit si defapt sa fie o iluzie..

Si totuși, exista oameni, realmente putini, care ajung sa pună preț pe aceste lucruri destul de târziu. Omul este făcut sa rabde, sa lupte, sa treacă peste orice, deoarece oricine are dreptul sa fie împlinit insa orice om are un suflet… si te intrebi totusi, de ce se trezesc intr-un final si de ce doar atunci când e prea târziu?

De ce nu te bucuri de omul acela atâta timp cât este lângă tine, când vezi câte sacrificii face pentru tine, când ii vezi ochii zambind si nu de la un banc ci pur si simplu de la faptul ca–ți vede ochii si se poate juca cu parul tau ușor ciufulit după câteva momente de madarit… De ce, tu, ca om, nu ai taria sa înfrunti nimic pentru cel care te iubeste?! De ce crezi ca totul ți se cuvine si trebuie doar sa iei fără sa dai nimic in schimb?!

Vad tot mai rar oameni fericiti cu adevărat si îmi pun foarte des întrebarea: unde-s oamenii cu zâmbet natural si bucurosi?
De cele mai multe ori îmi răspund spunând ca sunt…

Atât de putini…

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: