despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Batalia gigantilor continua. De data aceasta intre tablete

Published November 25, 2011 in IT&C - 0 Comments

apple-ipad-2Daca pana acum, batalia gigantiilor s-a dat intre cele 5 modele de smartphone-uri aparute pe piata pana in prezent, lupta continua acum intre tablete.

Apple, Blackberry, Samsung, HTC, Asus, Motorola, Toshiba si nu in ultimul rand Sony, incearca sa isi castige tot mai mult din teritoriu, scotand pe piata tablete cu fel si fel de functii, tot mai atragatoare pentru posibilul comparator.

Daca e sa facem o diferenta intre ele, as vrea sa incep cu Apple vs Samsung, avand in vedere faptul ca am citit mult despre acesti doi producatori care ar fi pornit practic un adevarat razboi.  Samsung

Daca vorbim putin despre iPad 2, acesta are o vechime pe piata de aproximativ 7 luni, aparitia ei fiind anuntata in luna martie, a acestui an. iPad 2 este foarte apreciat de utilizatori datorita rapiditatii data de viteza procesorului ARM Cortex A9, de 1000MHz, dar si pentru design-ul simplu cu care ne-a obisnuit Steve Jobs.

Tableta Samsung Galaxy Tab si-a indeplinit un obiectiv important, acela de a satisface si de a cuprinde toate nevoile clientilor. Aceasta tableta este alegerea multor persoane datorita numeroaselor functii pe care le detine, dintre cele mai importante amintesc faptul ca ruleaza cu platforma Android 3.2, detine un procesor dual-core de 1 GHz si o capacitate de stocare a datelor de 16Gb, 32Gb si 64Gb in functie de preferintele fiecaruia.

Daca e sa facem o comparatie intre procesoarele tabletelor HTC, Asus si Motorola, putem spune ca fiecare detine un alt tip de procesor, de 1.5 Gz pentru HTC Flyer, dual-core NVIDIA Tegra pentru tableta Asus EEE Pad si 1 GZ NVIDIA Tegra pentu Motorola MZ 604.

Toshiba Thrive beneficiaza de un sistem de operare Android Honeycomb 3.1, cunoscut pentru rapiditatea stocarii datelor si a navigarii, acest OS fiind utilizat si de producatorii Motorola si nu numai. La aparitia platformei si ulterior la utilizarea ei pentru numeroase tipuri de tablete, aceasta a fost declarata ca fiind o rivala pentru iPad2, insa tind sa cred ca nu e asa.

Sony Tablet S dispune de un procesor de 1GHz ARM Cortex-A9, Tegra 2, o camera de 5MP si autofocus, image stabilization, geo-tagging, aplicatie care te ajuta sa localizezi exact unde sunt facute pozele, capacitate de stocare a datelor de 16Gb, 1 Gb RAM si nu in ultimul rand un ecran de 9.4 inches. Acest model de tableta a fost lansata cu mai putin de trei luni in urma. blackberry playbook

Si pentru ca am vorbit de aproape toate tabletele din oferta magazinului Quickmobile, as ales sa va povestesc la final, despre tableta Blackberry PlayBook, care pe mine a reusit sa ma impresioneze, atat datorita functiilor pe care le detine, cat datorita pretului accesibil.

Blackberry PlayBook ruleaza cu un procesor de 1GHz dual-core Cortex A9, un ecran LCD de 7 inchi cu o rezolutie de 1024×600, WSVGA, o camera frontala de 3MP 1080p HD si una principala de 5MP si nu in ultimul rand dispune de difuzoare si microfoane stereo, redareh video si port Micro HDMI pentru redare.

In ceea ce priveste conectivitatea la internet, Blackberry PlayBook dispune de suport 3G si Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, care iti permite sa fi la curent cu toate noutatiile si sa poti raspune e-mail-urilor in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care nu v-am convins, mai jos gasiti un filmulet cu restul specificatiilor tehnice ale acestei tablete BlackBerry PlayBook:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f7LdxTYeejU[/youtube]

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: