despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Despre o evolutie la care nimeni nu se astepta

Published October 29, 2012 in Online - 0 Comments
internet

internet29 Octombrie este o zi pe care multi o considera una obisnuita si sunt poate putini cei care stiu ca in aceasta zi de Octombrie, a aparut pentru prima data Internetul.

In urma cu 39 de ani, Charley Kline – California a incercat pentru prima data sa se logheze intr-un sistem informatic conectat la ArpaNet, insa la apasarea literei G din cuvantul “Login”, sistemul s-a blocat.

Romania a intrat in aceasta era a internetului in urma cu 13 ani, iar evolutia acestuia a fost extrem de rapida mai ales daca vorbim de ultimii 5 ani.

Te-ai gandit vreodata, pe vremea cand frecventai Internet&Cafe – urile si plateai pentru a sta o jumatate de ora-o ora in fata ecranului cu posibilitatea de a accesa internetul, ca vei ajunge sa-l folosesti de oriunde te-ai afla? Ti-ai imaginat in acea perioada ca vei putea comunica cu prietenii, cauta informatii sau diverse anunturi direct de pe telefonul mobil cu o viteza foarte buna? Te-ai gandit ca vei avea posibilitatea sa primesti mail-uri in timp real si sa raspunzi cat mai repede la ele?

Azi internetul are o putere extrem de mare si daca acum 13 ani, cand putini au avut posibilitatea de a cunoaste foarte multe despre tot ceea ce ofera internetul, am fi putut spune cu usurinta ca putem trai si fara internet, azi e extrem de greu, aproape imposibil. Foarte multa lume a renuntat la achizitionarea ziarelor, revistelor sau tabloidelor, fiind mult mai comod sa citeasca tot ceea ce ii intereseaza online. Avantajul aici este faptul ca daca sunt interesata doar de noutatiile din materie de Business, stiu foarte bine categoria de stiri pe care trebuie sa o accesez.

Azi internetul ne ofera din ce in ce mai multe beneficii: plata facturilor online te ajuta sa economisesti timp si te scapa de eternele cozi de la casierie, azi ai posibilitatea sa cumperi online tot ce-ti doresti, fara sa-ti faci vreo problema in ceea ce priveste plata, azi orice afacere din offline trebuie sa apara in online. Oamenii care aud despre afacerea ta, sunt tentati sa caute cel putin o pagina de prezentare a companiei, pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce faci.

Te-ai gandit vreodata la shopping online, la faptul ca vei putea asculta online orice melodie doresti, ca vei putea viziona reclame sau emisiuni in reluare sau chiar in direct de la TV, ca vei putea avea propria pagina web, propriul blog in care sa iti expui gandurile pe care candva le scriai pe o agenda sau un maculator? Te-ai gandit vreodata ca online-ul va putea reprezenta o afacere?

Azi e ziua internationala a internetului, azi trebuie sa te bucuri mai mult de toate avantajele internetului!

La multi ani, indispensabilule!

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: