despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Cum faci A/B Testing pentru a-ti propulsa rata de conversie [+3 Instrumente]
    Ce instrumente folosesti pentru a face A/B Testing? De ce sa analizezi rata de conversie intr-un site si cum faci asta? Unde trebuie sa faci A/B Testing? Sunt doar 3 intrebari la care iti ofer raspunsuri in cadrul articolului (si a video-ului) pe care ti l-am pregatit pentru azi. Asa ca, astazi discutam despre optimizarea […]
  • Cum sa ai o baza de date cu adrese de email care genereaza vanzari
    Zilele trecute am dat peste o intrebare interesanta. Acum ca toata lumea a auzit mantra “incepe sa iti construiesti baza de date cu adrese de email” si toata lumea isi face liste, nu e un concept deja exagerat? Sau, altfel spus, mai merita sa ai o baza cu adrese? Cred ca stii care este parerea […]
  • 6 Tips & Tricks In Email Marketing
    Crezi ca email marketing-ul pierde teren in fata social media? Daca ai raspuns cu DA la aceasta intrebare, trebuie sa iti spun ca gresesti si ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a renunta la acest canal de promovare. Email marketing-ul este in continuare un canal de promovare foarte puternic care […]

Despre o evolutie la care nimeni nu se astepta

Published October 29, 2012 in Online - 0 Comments
internet

internet29 Octombrie este o zi pe care multi o considera una obisnuita si sunt poate putini cei care stiu ca in aceasta zi de Octombrie, a aparut pentru prima data Internetul.

In urma cu 39 de ani, Charley Kline – California a incercat pentru prima data sa se logheze intr-un sistem informatic conectat la ArpaNet, insa la apasarea literei G din cuvantul “Login”, sistemul s-a blocat.

Romania a intrat in aceasta era a internetului in urma cu 13 ani, iar evolutia acestuia a fost extrem de rapida mai ales daca vorbim de ultimii 5 ani.

Te-ai gandit vreodata, pe vremea cand frecventai Internet&Cafe – urile si plateai pentru a sta o jumatate de ora-o ora in fata ecranului cu posibilitatea de a accesa internetul, ca vei ajunge sa-l folosesti de oriunde te-ai afla? Ti-ai imaginat in acea perioada ca vei putea comunica cu prietenii, cauta informatii sau diverse anunturi direct de pe telefonul mobil cu o viteza foarte buna? Te-ai gandit ca vei avea posibilitatea sa primesti mail-uri in timp real si sa raspunzi cat mai repede la ele?

Azi internetul are o putere extrem de mare si daca acum 13 ani, cand putini au avut posibilitatea de a cunoaste foarte multe despre tot ceea ce ofera internetul, am fi putut spune cu usurinta ca putem trai si fara internet, azi e extrem de greu, aproape imposibil. Foarte multa lume a renuntat la achizitionarea ziarelor, revistelor sau tabloidelor, fiind mult mai comod sa citeasca tot ceea ce ii intereseaza online. Avantajul aici este faptul ca daca sunt interesata doar de noutatiile din materie de Business, stiu foarte bine categoria de stiri pe care trebuie sa o accesez.

Azi internetul ne ofera din ce in ce mai multe beneficii: plata facturilor online te ajuta sa economisesti timp si te scapa de eternele cozi de la casierie, azi ai posibilitatea sa cumperi online tot ce-ti doresti, fara sa-ti faci vreo problema in ceea ce priveste plata, azi orice afacere din offline trebuie sa apara in online. Oamenii care aud despre afacerea ta, sunt tentati sa caute cel putin o pagina de prezentare a companiei, pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce faci.

Te-ai gandit vreodata la shopping online, la faptul ca vei putea asculta online orice melodie doresti, ca vei putea viziona reclame sau emisiuni in reluare sau chiar in direct de la TV, ca vei putea avea propria pagina web, propriul blog in care sa iti expui gandurile pe care candva le scriai pe o agenda sau un maculator? Te-ai gandit vreodata ca online-ul va putea reprezenta o afacere?

Azi e ziua internationala a internetului, azi trebuie sa te bucuri mai mult de toate avantajele internetului!

La multi ani, indispensabilule!

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: