despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Cum sa ai o baza de date cu adrese de email care genereaza vanzari
    Zilele trecute am dat peste o intrebare interesanta. Acum ca toata lumea a auzit mantra “incepe sa iti construiesti baza de date cu adrese de email” si toata lumea isi face liste, nu e un concept deja exagerat? Sau, altfel spus, mai merita sa ai o baza cu adrese? Cred ca stii care este parerea […]
  • 6 Tips & Tricks In Email Marketing
    Crezi ca email marketing-ul pierde teren in fata social media? Daca ai raspuns cu DA la aceasta intrebare, trebuie sa iti spun ca gresesti si ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a renunta la acest canal de promovare. Email marketing-ul este in continuare un canal de promovare foarte puternic care […]
  • Cum sa ai un super articol pe blog si cum sa il promovezi cu succes
    Vrei ca articolele din blogul tau sa fie citite, nu-i asa? Mai mult, iti doresti sa te ajute in mod real sa iti indeplinesti obiectivul – fie ca vrei sa obtii mai multi oameni interesati, vrei ca acestia sa capete incredere in tine si brandul tau sau vrei sa le vinzi ceva. Uite, inteleg asta. […]

Eu mi-s maramureseanca

Published September 30, 2012 in Diverse - 0 Comments
adriana pop

Cand spun “Eu Mi-s Maramureseasca” o spun din suflet insa nu pentru faptul ca as fi fost desemnata, ci pentru ca am avut placerea sa imbrac pentru prima data un costum popular maramuresean.

Am avut onoarea si placerea de a fi invitata sa prezint concursul “Miss Maramureseanca” 2012, ceea ce pentru mine a insemnat o experienta fabuloasa. Nu pot spune ca mi-a fost strain microfonul, deoarece am mai avut cateva prezentari pana acum, insa de aceasta data totul a fost diferit, incepand de la imbracamintea pe care am purtat-o si pentru care transmit multumiri Ansamblului Folcloric National Transilvania, pana la felul in care s-a desfasurat intregul concurs si libertatea pe care mi-a dat-o scena si acei oameni prezenti acolo.

Mereu mi-am dorit sa imbrac un costum popular maramuresean fiind intotdeauna extrem de mandra de intreaga zona, de tot ceea ce ofera, de oameni, obiceiuri si traditii, iar odata cu acest concurs am avut ocazia sa le cunosc pe fetele din diferite zone, sa mai aflu cate ceva despre obiceiurile lor si pot spune ca sunt foarte mandra ca le-am auzit vorbind “in limba lor”. Iubesc dialectul maramuresean si ii respect pe cei care nu-si uita originile.

Evenimentul s-a desfasurat foarte bine, singurele emotii care le-am avut la inceputul concursului au fost din cauza microfonului, deoarece la probele de voce aveam impresia ca nu ma aud, iar cei care ma cunosc probabil inteleg de ce spun asta 🙂 (vorbesc foarte incet), insa dupa ce am constientizat ca nu am niciun fel de problema de sunet, totul a revenit la normal.

Mi-au placut mult concurentele, mi-au placut probele, costumatiile pe care le-au imbracat, interpretii, dar si oamenii, desi mai putini anul acesta, prezenti in Piata Revolutiei.

Va multumesc tuturor celor prezenti, tuturor telespectatorilor care ne-au urmarit, organizatorilor, colegului meu de scena Dan Coarda, juriului, in special ziaristului Radu Tolas si celor care ne-au privit cu drag.

adriana pop adriana adriana pop miss maramureseanca

 

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: