despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Eu mi-s maramureseanca

Published September 30, 2012 in Diverse - 0 Comments
adriana pop

Cand spun “Eu Mi-s Maramureseasca” o spun din suflet insa nu pentru faptul ca as fi fost desemnata, ci pentru ca am avut placerea sa imbrac pentru prima data un costum popular maramuresean.

Am avut onoarea si placerea de a fi invitata sa prezint concursul “Miss Maramureseanca” 2012, ceea ce pentru mine a insemnat o experienta fabuloasa. Nu pot spune ca mi-a fost strain microfonul, deoarece am mai avut cateva prezentari pana acum, insa de aceasta data totul a fost diferit, incepand de la imbracamintea pe care am purtat-o si pentru care transmit multumiri Ansamblului Folcloric National Transilvania, pana la felul in care s-a desfasurat intregul concurs si libertatea pe care mi-a dat-o scena si acei oameni prezenti acolo.

Mereu mi-am dorit sa imbrac un costum popular maramuresean fiind intotdeauna extrem de mandra de intreaga zona, de tot ceea ce ofera, de oameni, obiceiuri si traditii, iar odata cu acest concurs am avut ocazia sa le cunosc pe fetele din diferite zone, sa mai aflu cate ceva despre obiceiurile lor si pot spune ca sunt foarte mandra ca le-am auzit vorbind “in limba lor”. Iubesc dialectul maramuresean si ii respect pe cei care nu-si uita originile.

Evenimentul s-a desfasurat foarte bine, singurele emotii care le-am avut la inceputul concursului au fost din cauza microfonului, deoarece la probele de voce aveam impresia ca nu ma aud, iar cei care ma cunosc probabil inteleg de ce spun asta 🙂 (vorbesc foarte incet), insa dupa ce am constientizat ca nu am niciun fel de problema de sunet, totul a revenit la normal.

Mi-au placut mult concurentele, mi-au placut probele, costumatiile pe care le-au imbracat, interpretii, dar si oamenii, desi mai putini anul acesta, prezenti in Piata Revolutiei.

Va multumesc tuturor celor prezenti, tuturor telespectatorilor care ne-au urmarit, organizatorilor, colegului meu de scena Dan Coarda, juriului, in special ziaristului Radu Tolas si celor care ne-au privit cu drag.

adriana pop adriana adriana pop miss maramureseanca

 

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: