despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Cum optimizezi conturile din social media pentru vanzare [Facebook + Instagram]
    Afacerea ta este prezenta in mediul online? Pentru ca azi o sa vorbim despre importanta prezentei afacerii tale in mediul online – mai exact pe retelele de socializare. Cele mai cunoscute, dar si cele mai utilizate retele de socializare in Romania sunt Facebook si Instagram, asa ca azi iti spun cum sa iti optimizezi corect […]
  • De ce sa iti tratezi site-ul ca un produs, nu ca un proiect
    Desi definitia poate parea putin simplista, un produs inseamna o solutie pentru o problema a clientului. La baza, asta se aplica pentru majoritatea produselor si serviciilor. Prin urmare, site-ul este un instrument care rezolva o problema a clientului si poate fi definit drept un produs cu un ciclu de viata si o harta (a calatoriei […]
  • Cum faci content marketing fara sa te mai chinui cu un blog
    Acum cateva saptamani am racit. Rau de tot. Genul ala de raceala ca daca te intinzi sa iei o cana din dulap… mai mult ca sigur vine tot paracetamolul inapoi. Ok, si ce fac oamenii cand racesc? Sau mai degraba ce fac eu? Citesc. Dar nu carti, pentru ca imi cer un nivel mult prea […]

Eu mi-s maramureseanca

Published September 30, 2012 in Diverse - 0 Comments
adriana pop

Cand spun “Eu Mi-s Maramureseasca” o spun din suflet insa nu pentru faptul ca as fi fost desemnata, ci pentru ca am avut placerea sa imbrac pentru prima data un costum popular maramuresean.

Am avut onoarea si placerea de a fi invitata sa prezint concursul “Miss Maramureseanca” 2012, ceea ce pentru mine a insemnat o experienta fabuloasa. Nu pot spune ca mi-a fost strain microfonul, deoarece am mai avut cateva prezentari pana acum, insa de aceasta data totul a fost diferit, incepand de la imbracamintea pe care am purtat-o si pentru care transmit multumiri Ansamblului Folcloric National Transilvania, pana la felul in care s-a desfasurat intregul concurs si libertatea pe care mi-a dat-o scena si acei oameni prezenti acolo.

Mereu mi-am dorit sa imbrac un costum popular maramuresean fiind intotdeauna extrem de mandra de intreaga zona, de tot ceea ce ofera, de oameni, obiceiuri si traditii, iar odata cu acest concurs am avut ocazia sa le cunosc pe fetele din diferite zone, sa mai aflu cate ceva despre obiceiurile lor si pot spune ca sunt foarte mandra ca le-am auzit vorbind “in limba lor”. Iubesc dialectul maramuresean si ii respect pe cei care nu-si uita originile.

Evenimentul s-a desfasurat foarte bine, singurele emotii care le-am avut la inceputul concursului au fost din cauza microfonului, deoarece la probele de voce aveam impresia ca nu ma aud, iar cei care ma cunosc probabil inteleg de ce spun asta 🙂 (vorbesc foarte incet), insa dupa ce am constientizat ca nu am niciun fel de problema de sunet, totul a revenit la normal.

Mi-au placut mult concurentele, mi-au placut probele, costumatiile pe care le-au imbracat, interpretii, dar si oamenii, desi mai putini anul acesta, prezenti in Piata Revolutiei.

Va multumesc tuturor celor prezenti, tuturor telespectatorilor care ne-au urmarit, organizatorilor, colegului meu de scena Dan Coarda, juriului, in special ziaristului Radu Tolas si celor care ne-au privit cu drag.

adriana pop adriana adriana pop miss maramureseanca

 

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: