despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Motorola Xoom 2, un alt tip de tableta

Published February 24, 2012 in IT&C - 0 Comments

motorola xoom 2Numita si “urmasa a tabletei Xoom”, Motorola Xoom 2 32GB a reusit sa surprinda in intreaga lume. Acest model de tableta a fost lansat luna noiembrie a anului 2011, numarul vanzarilor fiind intr-o continua crestere.
Tableta Motorola Xoom 2 este prima tableta ce foloseste sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb, un OS realizat special pentru tablete.
In ceea ce priveste design-ul, se poate observa usor faptul ca formatul device-ului este schimbat fata de alte tablete de acest fel, este foarte subtire, avand doar 8,8 mm si o greutate ce nu depaseste 600 g.
Dispune de un ecram de tip TFT capacitive touchscreen, de 10 inch, cu o rezolutie mai mare decat orice alta tableta, este protejat de un strat Gorilla Glass si se bazeaza pe tehologia IPS LCD, deci are unghiuri de vizualizare foarte bune, la fel ca si luminozitatea si culorile. Are colturile putin rotunjite, in partea inferioara dispune de un port USB si unul HDMI, dar si de locul pentru cartela SIM si card micro SD.
Pe spate are doua difuzoare stereo, o camera de 5MP in centru cu blitz LED, pe lateral butoanele de On/Off si cele de volum, iar in partea superioara a tabletei, exista un inflarosu si un jack audio.
In ceea ce priveste multimedia, tableta Motorola Xoom 2 ofera, datorita difuzoarelor de calitate, un sunet clar, iar in cazul in care vrei sa vizionezi video-uri, o poti face linistit, avand in vedere ca aceasta tableta dispune de o claritate si o calitate de exceptie. motorola xoom

Tableta Motorola Xoom 2 dispune de un procesor dual-core, 1.2 GHz, slot card micro SD, spatiu de stocare 32 GB, 1 GB RAM, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, o camera frontala de 1.3 MP cu accelerometru, geroscop, busola, GPS, iar bateria care ofera aproximativ 9 ore de functionare, iti permite sa te folosesti de tableta in tot ceea ce ai nevoie. Verifica-ti e-mail-ul, vizualizeaza video-uri, tutoriale, fa poze si trimite-le celor dragi, fara sa-ti faci probleme pentru baterie.

Mai jos puteti viziona o scurta prezentare a tabletei Motorola Xoom 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x16LUdsMPqw&feature=player_embedded[/youtube]

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: