despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

 • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
     Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
 • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
  Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
 • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
  Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Nokia Lumia 610 cu Windows Phone 7.5

Published May 21, 2012 in IT&C - 7 Comments
nokia-lumia-610

nokia-lumia-610Nokia Lumia 610 a fost lansat oficial in luna februarie 2012, cantareste doar 131.5 grame si se gaseste in magazinul Quickmobile la un pret avantajos cu garantie 24 luni.
Vine cu un display TFT capacitive touchscreen de 56 K de culori, are 3.7 inches, suporta rezolutie 480×800 pixeli si are densitatea pixelilor de aproximativ 252pixeli/inches.

In partea de jos gasim butoanele cu care ne-am obisnuit de la telefoanele ce vin cu windows phone, in centru gasim butonul care ne duce la meniul principal, in dreapta butonul de cautare, iar in stanga cel care ne duce la meniul anterior. In partea de sus gasim senzorii de proximitate si luminozitate, pe laterale butoane pentru blocare/deblocare, volum, port micro USB pentru cabluri, un jack audio de 3.5 mm si difuzor pentru redarea audio.

Nokia Lumia 610 dispune de o camera de 5 MP ce poate sa faca fotografii la o rezolutie de 2592×1944 pixeli, are autofocus, geo-tagging, face detection si blitz care poate fi folosit, atat pentru modul fotografiere, cat si pentru modul video.
Din punct de vedere al sistemului de operare, acest device vine cu Microsoft Windows Phone 7.5 Mango, fiind o foarte mica diferenta intre OS 7.5 Mango si cel Tango, mai exact faptul ca 7.5 Mango ruleaza mult mai bine.
Telefonul vine cu o memorie interna de 8GB pt stocare fisiere ce este acompaniat de o memorie interna de 256 RAM si un procesor de 800 MHZ, dispune de busola digitala, accelerometru si senzor pe trei axe.

In ceea ce priveste conectivitatea, Lumia 610 3G are o viteza de 7.2Mbps download si 5.76Mbps upload, dispune de Wi-Fi 802.11 cu suport de retele b/g/n si Bluetooth versiunea 2.1. Trebuie sa stiti ca Windows Phone nu permite transferul de fisiere prin bluetooth insa sunt numeroase soft-uri care pot sa faca acest lucru.

Din punct de vedere al programelor instalate, acestea sunt aplicatii standard pe care le gasim pe orice tel ce vine cu OS Windows Phone printre care se numara aplicatia de mail,  aplicatii pentru retele sociale, radio online, contacte, Nokia maps care se gaseste la toate telefoanele care ruleaza cu Windows Phone, mesagerie, Internet Explorer, cateva jocuri preinstalate, calendar, music and videos ce este asigurat de tehnologia izoom, marked place, microsoft office, cel mai bun editor de fisiere excel, word, power point, alarme, transfer de contacte, Nokia drive si aplicatii pentru setarea retelei.

Nokia Lumia 610 vine cu o baterie Li-Ion 1300mAh BP-3L care, conform producatorului, rezista pana la 10 h si 30 min 2G, 9h si 30 min 3G, iar in stand by pana la 670 h 2G si 720 h 3G.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h1KKZbU-mpY[/youtube]

 

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

7 comments

Alinafad - December 1, 2012 Reply

cum pot face sa mearga netul?? am frog si am net nelimitat insa nu

Alinafad - December 1, 2012 Reply

cum pot face sa mearga netul?? am frog si am net nelimitat insa nu`mi merge. este activat serviciul dar tot nu mi se conecteaza. ce pot face?

Adriana - December 3, 2012 Reply

Ai aici cateva date…sper sa te ajute http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_Lumia_610_UG_ro.pdf

Catalin - January 11, 2013 Reply

Cum fac sa sterg un accoumt ??

mari - April 7, 2014 Reply

Nokia lumia 610. Nu se deschid emailurile. are internet explorer.stie cineva?

ionut - April 10, 2014 Reply

sal spunetim si me va rog am poze an tel si nu stiu sa le pun pe fb, va rog multtttttttt

  Adriana - April 14, 2014 Reply

  Din aplicatia de Facebook -> add photo/video

Leave a Reply: