despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Noua tableta Blackberry Playbook

Published February 21, 2012 in IT&C - 0 Comments

blackberry playbookBlackberry se face tot mai cunoscut si castiga teren, atat pe piata telefoanelor cat si a tabletelor.

Blackberry Playbook a fost lansat oficial in luna aprilie 2011, ofera un procesor dual core la 1GHz, 1 GB de RAM, are 425 grame, vine cu un display touchscreen de 7 inchi, cu o rezolutie de 1024×600 pixeli, dispune de suport multitouch si in acelasi timp beneficiaza si de un accelerometru pentru autorotate.
Pe langa acestea, tableta Blackberry Playbook dispunde de suport deplin Adobe Flash 10.1 alaturi de suportul HTML 5, conexiune la internet oriunde si oricand cu suportul 3G si WiFi 802.11 a/b/g/n ce te vor ajuta sa fii la curent cu noutatile si sa raspunzi mail-urilor in cel mai scurt timp si ruleaza prin sistemul de operare bazat pe tehnologia QNX.playbook

Daca ar fi sa facem o diferenta intre acest tip de tableta si altele disponibile pe piata, prima ar fi dimensiunea  Playbook-ului Blacberry de doar 194 x 130 x 10mm, iar a doua, faptul ca aceasta tableta vine cu sistemul de operare bazat pe tehnologia QNX.
Daca e sa facem o mica descriere a tuturor specificatilor, putem spune ca tableta Blackberry Playbook are in partea de jos un micro port HDMI, micro port USB si loc pentru DOC, in partea de sus gasim un jack de 5mm pentru casti, butoane multimedia perfecte pentru momentele in care asculti muzica sau urmaresti un video si butonul care inchide si deschide tableta.
Tableta mai dispune de doua difuzoare stereo in fata, in parte de sus exista un senzor de luminozitate, langa care este si camera secundara de 3MP, in cazul in care doresti sa realizezi micro-conferinte, iar in spate exista camera de 5 MP ce dispune de autofocus si are capacitatea de a inregistra video HD.

Pe langa acestea, tableta Blackberry Playbook dispunde de suport deplin Adobe Flash 10.1 alaturi de suportul HTML 5, conexiune la internet oriunde si oricand cu suportul 3G si WiFi 802.11 a/b/g/n ce te vor ajuta sa fii la curent cu noutatile si sa raspunzi mail-urilor in cel mai scurt timp.

Mai jos, puteti urmari filmuletul de prezentare foarte interesant, al tabletei Blackberry Playbook:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqLFPvqByFI[/youtube]

Blackberry Playbook

“Munceste mai inteligent, joaca-te mai serios!”

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: