despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Cum optimizezi conturile din social media pentru vanzare [Facebook + Instagram]
    Afacerea ta este prezenta in mediul online? Pentru ca azi o sa vorbim despre importanta prezentei afacerii tale in mediul online – mai exact pe retelele de socializare. Cele mai cunoscute, dar si cele mai utilizate retele de socializare in Romania sunt Facebook si Instagram, asa ca azi iti spun cum sa iti optimizezi corect […]
  • De ce sa iti tratezi site-ul ca un produs, nu ca un proiect
    Desi definitia poate parea putin simplista, un produs inseamna o solutie pentru o problema a clientului. La baza, asta se aplica pentru majoritatea produselor si serviciilor. Prin urmare, site-ul este un instrument care rezolva o problema a clientului si poate fi definit drept un produs cu un ciclu de viata si o harta (a calatoriei […]
  • Cum faci content marketing fara sa te mai chinui cu un blog
    Acum cateva saptamani am racit. Rau de tot. Genul ala de raceala ca daca te intinzi sa iei o cana din dulap… mai mult ca sigur vine tot paracetamolul inapoi. Ok, si ce fac oamenii cand racesc? Sau mai degraba ce fac eu? Citesc. Dar nu carti, pentru ca imi cer un nivel mult prea […]

Noua tableta Blackberry Playbook

Published February 21, 2012 in IT&C - 0 Comments

blackberry playbookBlackberry se face tot mai cunoscut si castiga teren, atat pe piata telefoanelor cat si a tabletelor.

Blackberry Playbook a fost lansat oficial in luna aprilie 2011, ofera un procesor dual core la 1GHz, 1 GB de RAM, are 425 grame, vine cu un display touchscreen de 7 inchi, cu o rezolutie de 1024×600 pixeli, dispune de suport multitouch si in acelasi timp beneficiaza si de un accelerometru pentru autorotate.
Pe langa acestea, tableta Blackberry Playbook dispunde de suport deplin Adobe Flash 10.1 alaturi de suportul HTML 5, conexiune la internet oriunde si oricand cu suportul 3G si WiFi 802.11 a/b/g/n ce te vor ajuta sa fii la curent cu noutatile si sa raspunzi mail-urilor in cel mai scurt timp si ruleaza prin sistemul de operare bazat pe tehnologia QNX.playbook

Daca ar fi sa facem o diferenta intre acest tip de tableta si altele disponibile pe piata, prima ar fi dimensiunea  Playbook-ului Blacberry de doar 194 x 130 x 10mm, iar a doua, faptul ca aceasta tableta vine cu sistemul de operare bazat pe tehnologia QNX.
Daca e sa facem o mica descriere a tuturor specificatilor, putem spune ca tableta Blackberry Playbook are in partea de jos un micro port HDMI, micro port USB si loc pentru DOC, in partea de sus gasim un jack de 5mm pentru casti, butoane multimedia perfecte pentru momentele in care asculti muzica sau urmaresti un video si butonul care inchide si deschide tableta.
Tableta mai dispune de doua difuzoare stereo in fata, in parte de sus exista un senzor de luminozitate, langa care este si camera secundara de 3MP, in cazul in care doresti sa realizezi micro-conferinte, iar in spate exista camera de 5 MP ce dispune de autofocus si are capacitatea de a inregistra video HD.

Pe langa acestea, tableta Blackberry Playbook dispunde de suport deplin Adobe Flash 10.1 alaturi de suportul HTML 5, conexiune la internet oriunde si oricand cu suportul 3G si WiFi 802.11 a/b/g/n ce te vor ajuta sa fii la curent cu noutatile si sa raspunzi mail-urilor in cel mai scurt timp.

Mai jos, puteti urmari filmuletul de prezentare foarte interesant, al tabletei Blackberry Playbook:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqLFPvqByFI[/youtube]

Blackberry Playbook

“Munceste mai inteligent, joaca-te mai serios!”

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: