despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Cum sa ai o baza de date cu adrese de email care genereaza vanzari
    Zilele trecute am dat peste o intrebare interesanta. Acum ca toata lumea a auzit mantra “incepe sa iti construiesti baza de date cu adrese de email” si toata lumea isi face liste, nu e un concept deja exagerat? Sau, altfel spus, mai merita sa ai o baza cu adrese? Cred ca stii care este parerea […]
  • 6 Tips & Tricks In Email Marketing
    Crezi ca email marketing-ul pierde teren in fata social media? Daca ai raspuns cu DA la aceasta intrebare, trebuie sa iti spun ca gresesti si ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a renunta la acest canal de promovare. Email marketing-ul este in continuare un canal de promovare foarte puternic care […]
  • Cum sa ai un super articol pe blog si cum sa il promovezi cu succes
    Vrei ca articolele din blogul tau sa fie citite, nu-i asa? Mai mult, iti doresti sa te ajute in mod real sa iti indeplinesti obiectivul – fie ca vrei sa obtii mai multi oameni interesati, vrei ca acestia sa capete incredere in tine si brandul tau sau vrei sa le vinzi ceva. Uite, inteleg asta. […]

Noua tableta Blackberry Playbook

Published February 21, 2012 in IT&C - 0 Comments

blackberry playbookBlackberry se face tot mai cunoscut si castiga teren, atat pe piata telefoanelor cat si a tabletelor.

Blackberry Playbook a fost lansat oficial in luna aprilie 2011, ofera un procesor dual core la 1GHz, 1 GB de RAM, are 425 grame, vine cu un display touchscreen de 7 inchi, cu o rezolutie de 1024×600 pixeli, dispune de suport multitouch si in acelasi timp beneficiaza si de un accelerometru pentru autorotate.
Pe langa acestea, tableta Blackberry Playbook dispunde de suport deplin Adobe Flash 10.1 alaturi de suportul HTML 5, conexiune la internet oriunde si oricand cu suportul 3G si WiFi 802.11 a/b/g/n ce te vor ajuta sa fii la curent cu noutatile si sa raspunzi mail-urilor in cel mai scurt timp si ruleaza prin sistemul de operare bazat pe tehnologia QNX.playbook

Daca ar fi sa facem o diferenta intre acest tip de tableta si altele disponibile pe piata, prima ar fi dimensiunea  Playbook-ului Blacberry de doar 194 x 130 x 10mm, iar a doua, faptul ca aceasta tableta vine cu sistemul de operare bazat pe tehnologia QNX.
Daca e sa facem o mica descriere a tuturor specificatilor, putem spune ca tableta Blackberry Playbook are in partea de jos un micro port HDMI, micro port USB si loc pentru DOC, in partea de sus gasim un jack de 5mm pentru casti, butoane multimedia perfecte pentru momentele in care asculti muzica sau urmaresti un video si butonul care inchide si deschide tableta.
Tableta mai dispune de doua difuzoare stereo in fata, in parte de sus exista un senzor de luminozitate, langa care este si camera secundara de 3MP, in cazul in care doresti sa realizezi micro-conferinte, iar in spate exista camera de 5 MP ce dispune de autofocus si are capacitatea de a inregistra video HD.

Pe langa acestea, tableta Blackberry Playbook dispunde de suport deplin Adobe Flash 10.1 alaturi de suportul HTML 5, conexiune la internet oriunde si oricand cu suportul 3G si WiFi 802.11 a/b/g/n ce te vor ajuta sa fii la curent cu noutatile si sa raspunzi mail-urilor in cel mai scurt timp.

Mai jos, puteti urmari filmuletul de prezentare foarte interesant, al tabletei Blackberry Playbook:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqLFPvqByFI[/youtube]

Blackberry Playbook

“Munceste mai inteligent, joaca-te mai serios!”

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: