despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Oameni buni, treziti-va!

Published October 5, 2012 in Diverse - 0 Comments
wake up

Mi se spune des ca nu mai sunt cum eram candva..ca m-am schimbat. Unii spun ca am devenit mai buna, altii sunt de parere ca m-am schimbat in rau si sincer nu vad de ce. Incercand sa te protejezi pe tine insuti de oamenii invidiosi, reci, prefacuti, rai, nu mi se pare o schimbare in rau, dimpotriva, consider ca pe zi ce trece imi creez propriul scut pe care-l port mereu asupra mea, in apararea tuturor celor care nu ma plac.

Oameni buni, treziti-va!

Viata nu va rasplateste pentru rautati, dimpotriva vi le intoarce. Toti cei care ma critica, ar trebui mai devreme sau mai tarziu sa se analizeze, sa isi evalueze realizarile, sa puna chiar pe o hartie ce au facut in viata asta, ce au obtinut si cum, cu ce bucurii s-au ales sau nu. E foarte usor sa critici. Poate cel mai usor e sa faci asta, poate am facut-o si eu candva…pe la 14 ani, cand nu intelegeam nimic din viata asta, cand poate aveam dreptul, cand nu aveam responsabilitati, cand nu aveam niciun fel de problema, dar m-am trezit la timp si mi-am vazut de drum. Tot ce trebuie sa faceti este sa realizati ca nu mai sunteti la varsta la care sa va alimentati cu rautati, barfe, invidii, lucruri josnice si sa va creati un rol in viata. Daca nu veti reusi sa va depasiti propria mediocritate, permiteti-mi sa va spun ca sunteti slabi.

Fiti utili, faceti ceva cu rost, umpleti-va timpul cu lucruri care merita, lucruri de folos, cautati-va un job care sa va reprezinte chiar daca incepeti de jos. Eu asa am facut si mi-am gasit un rost.

Voi, atata timp cat stati si asteptati sa va cada din cer un loc de munca, daca s-ar putea cat mai putin solicitant, cu cat mai putine ore de munca si un salariu cu mult peste cat castiga apropiatii vostri, permiteti-mi sa va urez sedere placuta! Fara eforturi si sacrificii nu veti reusi niciodata sa va ridicati.Si uite asa stau multi, in pozitie de “shezi” si astepta ca viata sa ii rasplateasca pentru ceea ce fac.

Daca s-ar primi salariu pe barfe….oameni buni…cred ca nu v-ati mai satura nici de mine nici de ce-i pe care-i pomeniti.

Toti cei care acum imi zambesc fals si spun ca sunt schimbata, ar trebui sa-si puna intrebari, sa se gandeasca care au fost motivele pentru care “m-am facut rea” fata de ei si apoi sa ia piatra in mana si sa arunce.

“Povestitorilor”, va multumesc pentru importanta pe care mi-o acordati! 🙂

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: