despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Plusurile iPhone-ului 5

Published September 18, 2012 in IT&C - 0 Comments
iphone-5

iphone-5Captivant sau ceva obisnuit?

Intr-adevar e frumos si cred ca orice e nou aparut pe piata e mult mai tentant, insa nu e suficient sa-ti placa. Trebuie sa-ti fie util si neaparat sa fie folosit la capacitatea lui.

Cu cateva luni inainte de lansarea iPhone-ului 5, toata lumea specula, publica fel de fel de informatii cu privire la design, ecran, dimensiuni, aplicatii, pana si diverse machete, insa, ca de obicei, produsul final e mult mai captivant.

Care sunt plusurile iPhone-ului 5 fata de modelul precedent 4S ?

Ultimul terminal Apple aparut pe piata este fabricat din sticla si alumminiu, cantareste 112 grame, este mult mai subtire decat oricare model iPhone, are 7,6 mm grosime si procesorul este A6, in comparatie cu 4S care are cip A5, 9,3 mm grosime si cantareste 140g. Pe langa acestea iPhone 5 dispune de un ecran mult mai mare, de 4 inch, dar are aceeasi latime precum 4 S, retina display, 326 p/inch, iar daca la modelul 4S se spunea ca retina display este uimitoare, trebuie sa stiti ca ultimul terminat are cu 18% mai multi pixeli pentru o rezolutie de 1136×640, conform analistilor.

Tehnologia LTE, folosita doar pentru modelul 5 a fost construita pentru viteza la conexiunile de date, fara sa mai fie nevoie sa va faceti probleme in privinta bateriei, deoarece este cu mult peste 4S din acest punct de vedere.  Printre retelele din intreaga lume, iPhone 5 suporta HSPA, HSPA +, DC-HSDPA, iar in ceea ce priveste conectivitatea wireless, aceasta este dual-band 802.11n, ce are capacitatea de a accelera experienta Wi-Fi pana la 150 Mbps.

Pe langa acestea, s-au mai modificat unele aspecte cu privire la sunet, memorie, camera secundara, bluetooth, SIM standard, dar si bateria.

Intr-adevar aplicatiile sau plusurile cred ca sunt tentante pentru toata lumea, nu doar pentru mine, insa tin sa precizez un lucru:

Sunt extrem de mandra in continuare de felul in care Apple isi desfasoara activitatea. Cei care ati mai citit cate ceva despre noul terminat sau comparatii cu modelul anterior, cu siguranta ati observat ca, spre deosebire de alti producatori care scot ceva nou, Apple isi pastreaza valoarea indiferent de modelul pentru care optezi. Inca un motiv care sa ma convinga ca Apple ramane, dupa parerea mea si o sustin, un brand important, care produce tehnologii exceptionale care-si mentin valoarea in timp.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_ghA5Nb1cBk&feature=player_embedded#![/youtube]

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: