despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Cum faci A/B Testing pentru a-ti propulsa rata de conversie [+3 Instrumente]
    Ce instrumente folosesti pentru a face A/B Testing? De ce sa analizezi rata de conversie intr-un site si cum faci asta? Unde trebuie sa faci A/B Testing? Sunt doar 3 intrebari la care iti ofer raspunsuri in cadrul articolului (si a video-ului) pe care ti l-am pregatit pentru azi. Asa ca, astazi discutam despre optimizarea […]
  • Cum sa ai o baza de date cu adrese de email care genereaza vanzari
    Zilele trecute am dat peste o intrebare interesanta. Acum ca toata lumea a auzit mantra “incepe sa iti construiesti baza de date cu adrese de email” si toata lumea isi face liste, nu e un concept deja exagerat? Sau, altfel spus, mai merita sa ai o baza cu adrese? Cred ca stii care este parerea […]
  • 6 Tips & Tricks In Email Marketing
    Crezi ca email marketing-ul pierde teren in fata social media? Daca ai raspuns cu DA la aceasta intrebare, trebuie sa iti spun ca gresesti si ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a renunta la acest canal de promovare. Email marketing-ul este in continuare un canal de promovare foarte puternic care […]

Recensamantul – o surpriza pentru fiecare

Published October 31, 2011 in Diverse - 0 Comments

Imaginatia romanilor s-a dovedit inca o data a fi de neintrecut.

In primele 8 zile in care recenzorii maramureseni au iesit pe teren pentru a intervieva cetatenii, acestia au intampinat numeroase probleme in ceea ce priveste declararea codului numeri personal, lucru obligatoriu prin lege sau nu, dar si in declararea nationalitatii.

Recenzorii au avut surpriza sa intalneasca pe tot parcursul acestui proces de recenzare, romani care nu au vrut sa-si declare nationalitatea, declarand ca sunt latini, daci liberi, tigani de matase sau chiar ardeleni, pe motiv ca “nu toti sunt la fel”. Aceste cazuri au fost intalnite in etniile de romi, insa spre dezamagirea lor, aceste date vor fi decodificate si trecute ulterior in scripte.

La nivel teritorial au fost inregistrate 12 localitati care au realizat un procent peste media judeteana, cele mai multe persoane recenzate fiind inregistrate in localitatea Oncesti (95,41%), fiind urmata de Remeti 86,21%, Arinis 85,79%, Barsana 84,85%, Budesti 83,64%, Baiut 84,05%, Asuajul de Sus 81,38%, Lapus 81,02%, Cicarlau 81%, Satulung 80,92%, Bogdan Voda 80,85% si Targu Lapus cu 80,31%.

Probleme in judetul Maramures au intampinat recenzorii din Sacel (50,36%), Somcuta Mare (53,16%), Sacalaseni (56,45%), Borsa (57,02%), Calinesti (57,09%), Ieud (57,16%), Botiza (57,55%), Baia Sprie (59,93%), cel mai mic procent fiind inregistrat in Basesti cu 46,36%.

In judetul Maramures 142.736 de locuinte au fost recenzate din totalul de 200.873, din care in mediul urban s-a inregistrat un procent de  71,2%, mediul rural aflandu-se la o mica diferenta cu 70,8%.

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: