despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Instagram – 7 update-uri interesante care vor aparea in 2019
    Zilele trecute a avut loc evenimentul #F82019 Facebook Developer Conference – o super conferinta care se intinde pe doua zile, unde echipa Facebook anunta ultimele noutati in materie de update-uri pentru platformele pe care le detine. A fost cea de-a 10-a conferinta organizata de Facebook si a avut loc si un Hackathon, unde participantii au […]
  • Concurs pe Facebook – Sfaturi si idei pentru o strategie de succes
    Planuiesti sa organizezi un concurs pe Facebook? Super, e o idee foarte buna. Concursurile reprezinta o metoda eficienta sa cresti engagementul pe pagina, sa aduci trafic in site si, daca sunt facute cum trebuie, te ajuta sa califici lead-urile, astfel incat sa iti cresti si numarul de vanzari. Dar repet, daca sunt facute cum trebuie. […]
  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]

Recensamantul – o surpriza pentru fiecare

Published October 31, 2011 in Diverse - 0 Comments

Imaginatia romanilor s-a dovedit inca o data a fi de neintrecut.

In primele 8 zile in care recenzorii maramureseni au iesit pe teren pentru a intervieva cetatenii, acestia au intampinat numeroase probleme in ceea ce priveste declararea codului numeri personal, lucru obligatoriu prin lege sau nu, dar si in declararea nationalitatii.

Recenzorii au avut surpriza sa intalneasca pe tot parcursul acestui proces de recenzare, romani care nu au vrut sa-si declare nationalitatea, declarand ca sunt latini, daci liberi, tigani de matase sau chiar ardeleni, pe motiv ca “nu toti sunt la fel”. Aceste cazuri au fost intalnite in etniile de romi, insa spre dezamagirea lor, aceste date vor fi decodificate si trecute ulterior in scripte.

La nivel teritorial au fost inregistrate 12 localitati care au realizat un procent peste media judeteana, cele mai multe persoane recenzate fiind inregistrate in localitatea Oncesti (95,41%), fiind urmata de Remeti 86,21%, Arinis 85,79%, Barsana 84,85%, Budesti 83,64%, Baiut 84,05%, Asuajul de Sus 81,38%, Lapus 81,02%, Cicarlau 81%, Satulung 80,92%, Bogdan Voda 80,85% si Targu Lapus cu 80,31%.

Probleme in judetul Maramures au intampinat recenzorii din Sacel (50,36%), Somcuta Mare (53,16%), Sacalaseni (56,45%), Borsa (57,02%), Calinesti (57,09%), Ieud (57,16%), Botiza (57,55%), Baia Sprie (59,93%), cel mai mic procent fiind inregistrat in Basesti cu 46,36%.

In judetul Maramures 142.736 de locuinte au fost recenzate din totalul de 200.873, din care in mediul urban s-a inregistrat un procent de  71,2%, mediul rural aflandu-se la o mica diferenta cu 70,8%.

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: