despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Recensamantul – o surpriza pentru fiecare

Published October 31, 2011 in Diverse - 0 Comments

Imaginatia romanilor s-a dovedit inca o data a fi de neintrecut.

In primele 8 zile in care recenzorii maramureseni au iesit pe teren pentru a intervieva cetatenii, acestia au intampinat numeroase probleme in ceea ce priveste declararea codului numeri personal, lucru obligatoriu prin lege sau nu, dar si in declararea nationalitatii.

Recenzorii au avut surpriza sa intalneasca pe tot parcursul acestui proces de recenzare, romani care nu au vrut sa-si declare nationalitatea, declarand ca sunt latini, daci liberi, tigani de matase sau chiar ardeleni, pe motiv ca “nu toti sunt la fel”. Aceste cazuri au fost intalnite in etniile de romi, insa spre dezamagirea lor, aceste date vor fi decodificate si trecute ulterior in scripte.

La nivel teritorial au fost inregistrate 12 localitati care au realizat un procent peste media judeteana, cele mai multe persoane recenzate fiind inregistrate in localitatea Oncesti (95,41%), fiind urmata de Remeti 86,21%, Arinis 85,79%, Barsana 84,85%, Budesti 83,64%, Baiut 84,05%, Asuajul de Sus 81,38%, Lapus 81,02%, Cicarlau 81%, Satulung 80,92%, Bogdan Voda 80,85% si Targu Lapus cu 80,31%.

Probleme in judetul Maramures au intampinat recenzorii din Sacel (50,36%), Somcuta Mare (53,16%), Sacalaseni (56,45%), Borsa (57,02%), Calinesti (57,09%), Ieud (57,16%), Botiza (57,55%), Baia Sprie (59,93%), cel mai mic procent fiind inregistrat in Basesti cu 46,36%.

In judetul Maramures 142.736 de locuinte au fost recenzate din totalul de 200.873, din care in mediul urban s-a inregistrat un procent de  71,2%, mediul rural aflandu-se la o mica diferenta cu 70,8%.

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: