despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

S-a dat startul celei de a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce 2013

Published May 7, 2013 in Online - 0 Comments
gpec 2013

In 26 aprilie s-a dat startul magazinelor online care vor sa se incrie in Gala Premiilor eCommerce 2013, iar in primele patru zile s-au inscris magazine din zona fashion, health & beauty, turism, birotica si papetarie, pet shop, articole pentru copii, casa si gradina.

Acest  “maratonul de eCommerce” se va desfasura timp de 7 luni, perioada in care magazinele online inscrise vor trece prin mai multe etape de preselectie si jurizare, prin care acestea vor fi analizate prin prisma celor mai importante criterii de care trebuie sa tina cont toti beneficiarii de magazine care vor sa isi dezvolte afacerea.

Perioada de inscriere a magazinelor online este 26 aprilie – 31 Mai, prin completarea formularului de inscriere, insa trebuie sa stiti ca orice magazin care se inscrie, trebuie sa indeplineasca un set de criterii legale, sa respecte legea, sa nu faca spam si sa fie transparente in relatia cu clientul final, pentru ca sunt foarte multe cazuri in care nu sunt indeplinite aceste conditii, lucru care afecteaza intreaga industrie ducand la neincrederea consumatorilor in tranzactionarea prin internet

Criterii de preselectie

– minimum 6 luni vechime pe piata

– declaratii pe propria raspundere (nu se vor trimite mesaje comerciale nesolicitate (spam)

– produsele comercializate nu sunt contrafacute

– intregul continut de pe site este original

– informatii de contact, garantii

– link catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC)

– procesarea datelor cu caracter personal, adrese de email specifice si proceduri

– autorizari in functie de produsele comercializate

– politica de returnare a produselor si flux de comanda online functional

– contractul de vanzare-cumparare si modalitati de plata si livrare

– magazinele care vand produse pentru adulti

Criteriile de preselectie GPeC 2013 reprezinta obligatii legale, dar si bune practici in e-commerce, scopul lor fiind de a avea in piata tot mai multe magazine online responsabile, astfel incat clientul final sa cumpere in siguranta si din ce in ce mai des de pe Internet.

In cazul in care inca nu indeplinesti integral criteriile, dar vrei sa participi la GPeC, te auditam si iti spunem unde ai probleme si cum sa le remediezi. Daca le solutionezi, te acceptam in competitie si primesti Marca de Incredere TRUSTED pentru 12 luni.

Completeaza formularul de inscriere si diferentiaza-te fata de concurenta!

Odata ce ai completat formularul, te-ai inscris si ai achitat contravaloarea facturii, in 3 zile lucratoare de la confirmarea platii, vei primi pe e-mail un raport de auditare cu privire la indeplinirea criteriilor de preselectie. In cazul in care, exista criterii pe care inca nu le intrunesti, acestea vor fi semnalate in raport si primesti recomandari pentru a remedia problemele. Odata ce le-ai solutionat si ai trecut de preselectie, primesti pe e-mail scriptul si instructiunile de implementare a marcii Trusted si acceptul in competitia GPeC 2013.

Citeste mai multe despre Marca de Incredere Trusted

In perioada 3 iunie – 1 iulie, magazinele online trec prin prima etapa de evaluare, acordand prima serie de note pentru fiecare criteriu in parte, ocazie cu care magazinele participante vor primi un feedback din partea specialistilor cu privire la principalele probleme semnalate de jurati, pentru ca acestea sa poata fi remediate, crescand astfel performantele magazinului.

In toata perioada desfasurarii Galei, se vor organiza cateva workshop-uri, conferinte si concursuri specializate. Inscriindu-te la GPeC 2013, participi gratuit la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27-28 Mai, beneficiezi gratuit timp de 1 luna de implementarea ClickTale – unul din cele mai cunoscute tool-uri de customer experience analytics la nivel mondial, magazinul tau este analizat timp de 6 luni de cei mai buni specialisti din domeniu, ai posiblitatea sa discuti fata in fata cu membrii juriului in timp real si bineinteles, vei participa gratuit la Festivitatea de Decernare a Premiilor GPeC 2013 din luna noiembrie.

Inca nu te-ai convins ca merita sa iti inscrii magazinul online? Iata cateva avantaje suplimentare

– timp de 6 luni de zile, magazinul tau va fi promovat pe site-ul GPeC.ro

– te marketezi pe canalele media proprii ca fiind inscris la GPeC si ca respecti legea

– GPeC iti aduce mult know-how si networking in cardul conferintelor si workshop-urilor care se organizeaza si la care toti participantii au posibilitatea sa intalneasca cei mai buni specialisti autohtoni si internationali

– ai posibilitatea sa participi la seria de cursuri intensive organizate timp de 5 zile la munte – Scoala de Vara, editia a III-a, fiind un mare avantaj asupra afacerii tale (aceste cursuri nu sunt incluse in taxa de participare)

Vezi ce s-a intamplat la Scoala de Vara GPeC 2012

Se spune ca pozele fac cat 1000 de cuvinte! ( mai ales atunci cand sunt realizate de SilkWEB 🙂

beneficii-gpec2013

Acum ca ai vazut si ai aflat care sunt avantajele tale, ca si magazin online sa te inscrii in Gala Premiilor eCommerce 2013, nu mai sta pe ganduri si imbunatateste-ti propria afacere!

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

No comments yet

Leave a Reply: