despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Cum faci A/B Testing pentru a-ti propulsa rata de conversie [+3 Instrumente]
    Ce instrumente folosesti pentru a face A/B Testing? De ce sa analizezi rata de conversie intr-un site si cum faci asta? Unde trebuie sa faci A/B Testing? Sunt doar 3 intrebari la care iti ofer raspunsuri in cadrul articolului (si a video-ului) pe care ti l-am pregatit pentru azi. Asa ca, astazi discutam despre optimizarea […]
  • Cum sa ai o baza de date cu adrese de email care genereaza vanzari
    Zilele trecute am dat peste o intrebare interesanta. Acum ca toata lumea a auzit mantra “incepe sa iti construiesti baza de date cu adrese de email” si toata lumea isi face liste, nu e un concept deja exagerat? Sau, altfel spus, mai merita sa ai o baza cu adrese? Cred ca stii care este parerea […]
  • 6 Tips & Tricks In Email Marketing
    Crezi ca email marketing-ul pierde teren in fata social media? Daca ai raspuns cu DA la aceasta intrebare, trebuie sa iti spun ca gresesti si ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a renunta la acest canal de promovare. Email marketing-ul este in continuare un canal de promovare foarte puternic care […]

Zilele Biz 2012 incep luni,12 noiembrie

Published November 9, 2012 in Online - 1 Comment
Zilele Biz

Zilele BizZilele Biz incep luni, 12 noiembrie, cu Ziua Curajului, zi dedicata antreprenorilor. Trei sesiuni de prezentari, 15 speakeri si peste 150 de antreprenori si manageri, specialisti din companii mari si start-up-uri in audienta va asteapta in prima zi a celei de-a 11-a editii a Zilelor Biz.

Printre principalele teme de discutie, speakerii invitati vor prezenta numeroase idei si strategii numai bune de pus in practica si de ascultat.

Prima sesiune, numita “Puterea exemplului” aduce in fata modele de reusita in afaceri intr-un an in care s-au inregistrat recorduri de falimente in antreprenoriat. Adina Vlad, Unlock Market Research, Aneta Bogdan, Fondator Brandient:“Let a thousand flowers bloom”, Adrian Porumboiu, Presedinte Agropan, Radu Enache, President & CEO, Continental Hotels, Florin Talpes, CEO, Bitdefender, vor vorbi despre provocarile antreprenorilor romani, solutii si scenarii de deblocare, strategii performante pe timp de criza, provocarile antreprenorilor romani pe pietele globale si nu numai.

Partea a doua a conferintei, numita si Psihologia Antreprenorilor, ii aduce in fata noastra pe Tiberiu Moisa, Director Executiv Clienti Corporativi & IMM, Banca Transilvania, Daniel Rusen, Product Manager Office365, Microsoft Romania, Dorin Bodea, Antreprenor, Senior Consultant Result Development, Octavian Badescu, antreprenor – fondator Sameday Courier, Retailplus Eastern Europe, Gift Express, Expert Flowers, Shachar Shaine, CEO Integra, Dragos Anastasiu, Presedinte Eurolines, Cristian Darmanescu, Alfredo Foods, de la care vom afla  cum si ce trebuie schimbat in gandire, comportament si actiune pentru a ne “programa” pentru reusita.

Ultima sesiune din prima zi a evenimentului este dedicata Fiscalitatii si Codului civil pentru Antreprenori, unde ii vom avea ca si speakeri pe Luisiana Dobrinescu, Avocat Fondator, Dobrinescu Dobrev SCA, Dragos Cabat, Managing Partner, efin.ro si pe Gabriel Biris, Founding Partner, Biris Goran.

Zilele Biz este cel mai mare eveniment de afaceri din Romania, la care participa sute de manageri si antreprenori pe parcursul a cinci zile. Zilele Biz reprezinta un eveniment unic de invatare si networking, care explica trendurile in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing.

Anul acesta evenimentul, ajuns la cea de-a unsprezecea editie, are loc intre 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CjQCOFjqbkM[/youtube]

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

1 comment

Zilele Biz, Bucuresti 2012 - Live blogging - November 12, 2012 Reply

[…] Prima zi a acestui event este cea dedicata antreprenoriatului, fiind denumita de noi si “Ziua Curajului”, iar printre speakeri se numara Aneta Bogdan, Dragos Anastasiu, Florin Talpes si Radu Enache. Mai multe detalii despre ceea ce se va discuta in aceasta zi, gasiti aici […]

Leave a Reply: