despre online si multe altele

Like my Page

RSS Recomandri

  • Mituri despre SEO, Optimizare si Link Building
       Clasarea in topul rezultatelor de cautare din Google este o prioritate pentru majoritatea oamenilor din marketing. Cererea pentru SEO a crescut foarte mult in ultimii ani. Majoritatea marketerilor probabil stiu ce este SEO, dar vor sa stie secretele pentru obținerea unor clasamente mai mari in rezultatele cautarii. In prezent, SEO este printre cel mai […]
  • Cum sa cresti rata de deschidere a email-urilor
    Zilnic, in intreaga lume, se trimit peste 269 de milliarde de email-uri, conform unui studiu realizat de cei de la Radicati Group. Foarte multe din acestea nu ajung sa fie deschise niciodata. De ce? Raspunsul este unul simplu. Indiferent cat de interesant este ceea ce ar putea contine, oamenii judeca email-ul dupa ce le transmite […]
  • Vizite noi vs. vizite recurente in site – pe care ne concentram?
    Atunci cand folosim Google Analytics o facem in principal pentru a analiza traficul. Sesiunile in site si sursa acestora sunt foarte importante, insa nu ar trebui ignorate nici rapoartele de Audienta/Comportament. Astfel putem depista care e tipul de vizitator in site si vom stii cui anume ii vindem. Astazi analizam vizitele noi vs vizitele recurente […]

Zilele Biz 2012 incep luni,12 noiembrie

Published November 9, 2012 in Online - 1 Comment
Zilele Biz

Zilele BizZilele Biz incep luni, 12 noiembrie, cu Ziua Curajului, zi dedicata antreprenorilor. Trei sesiuni de prezentari, 15 speakeri si peste 150 de antreprenori si manageri, specialisti din companii mari si start-up-uri in audienta va asteapta in prima zi a celei de-a 11-a editii a Zilelor Biz.

Printre principalele teme de discutie, speakerii invitati vor prezenta numeroase idei si strategii numai bune de pus in practica si de ascultat.

Prima sesiune, numita “Puterea exemplului” aduce in fata modele de reusita in afaceri intr-un an in care s-au inregistrat recorduri de falimente in antreprenoriat. Adina Vlad, Unlock Market Research, Aneta Bogdan, Fondator Brandient:“Let a thousand flowers bloom”, Adrian Porumboiu, Presedinte Agropan, Radu Enache, President & CEO, Continental Hotels, Florin Talpes, CEO, Bitdefender, vor vorbi despre provocarile antreprenorilor romani, solutii si scenarii de deblocare, strategii performante pe timp de criza, provocarile antreprenorilor romani pe pietele globale si nu numai.

Partea a doua a conferintei, numita si Psihologia Antreprenorilor, ii aduce in fata noastra pe Tiberiu Moisa, Director Executiv Clienti Corporativi & IMM, Banca Transilvania, Daniel Rusen, Product Manager Office365, Microsoft Romania, Dorin Bodea, Antreprenor, Senior Consultant Result Development, Octavian Badescu, antreprenor – fondator Sameday Courier, Retailplus Eastern Europe, Gift Express, Expert Flowers, Shachar Shaine, CEO Integra, Dragos Anastasiu, Presedinte Eurolines, Cristian Darmanescu, Alfredo Foods, de la care vom afla  cum si ce trebuie schimbat in gandire, comportament si actiune pentru a ne “programa” pentru reusita.

Ultima sesiune din prima zi a evenimentului este dedicata Fiscalitatii si Codului civil pentru Antreprenori, unde ii vom avea ca si speakeri pe Luisiana Dobrinescu, Avocat Fondator, Dobrinescu Dobrev SCA, Dragos Cabat, Managing Partner, efin.ro si pe Gabriel Biris, Founding Partner, Biris Goran.

Zilele Biz este cel mai mare eveniment de afaceri din Romania, la care participa sute de manageri si antreprenori pe parcursul a cinci zile. Zilele Biz reprezinta un eveniment unic de invatare si networking, care explica trendurile in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing.

Anul acesta evenimentul, ajuns la cea de-a unsprezecea editie, are loc intre 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CjQCOFjqbkM[/youtube]

Cum Imi Fac Magazin Online

Afla cum poti sa-ti deschizi Propriul magazin online. Citeste 18 pagini cu informatii utile!

1 comment

Zilele Biz, Bucuresti 2012 - Live blogging - November 12, 2012 Reply

[…] Prima zi a acestui event este cea dedicata antreprenoriatului, fiind denumita de noi si “Ziua Curajului”, iar printre speakeri se numara Aneta Bogdan, Dragos Anastasiu, Florin Talpes si Radu Enache. Mai multe detalii despre ceea ce se va discuta in aceasta zi, gasiti aici […]

Leave a Reply: